Sarah Dawn Finer

Inatt har jag sovit gott, ostört, djup & drömt en helt sjuk dröm...
Vilket i sig inte tillhörde ovanligheten innan jag fick Vile, numera sover man oftast inte länge nog för att hinna börja drömma!

Men så inatt hände det: Jag Var bästa kompis med Sarah Dawn...
Vi var i hennes lägenhet, som var helt fantastisk, gammal stil, högt i tak, ljuskronor, vackra tapeter gamla fina möbler, allt fick i vitt o silver... Mycket vackert!
Vi badade bubbelbad, o han hade massa avancerade duschar,för massa olika ändåmål, typ en som man använde när man skulle färga håret o sedan skölja färgen... en för att tvätta håret med huvudet frammåt, en när man duschar stående, en för fötterna ja o så vidare... Och vad visste jag? Ingenting så hon guidade mig igenom denna otroliga dusch djungeln :-) Sist men inte minst så hade hon MASSA olika tränings maskiner runt hörnet, där man kunde välja om man ville kolla på disney när man sprang på löparbandet, en där man kollade de senaste MTV- hitsen....och så en maskin där man bara kunde kolla på massa olika gamla TV-serier....

När vi duschat klart så fick jag låna kläder av henne, vilka jag ville! Hmm.. jag borde drunknat i dom, men i drömmen så satt de som en smäck :-)Och jag älskade alla hennes underbara scenkläder.... (fast i verkligheten så tycker jag hon såg ut som en zigenare i melodifestivalen)

Därefter händer det bästa som skulle kunda hända, hon hade ordnat party! Champagnen flödade *mums*, Per Gessle kommer på besök, och han kramade mig o han skrev en autograf! Och jag fick ta kort med honom. Det är nog en av de bästa saker som skulle kunna hända även i verkligheten. Per ligger mig mycket varmt om hjärtat!
Men som sagt det var ju bara en dröm o som alla drömmar så tar tog den slut, abrupt.

Kan bara hoppas att får dröma lika gott inatt igen.


Rapport från vardagen

Idag hade Peppe "sovmorgon" så vi tog o åt en god frukost ihop, Vile sin gröt i vanlig ordning, han har börjat "brumma" med munnen när han äter så hälften av maten har en tendens att hamna runt om honom i stället för i magen...Vi tror att det är en "fas" han går igenom. Men vad vet vi egentligen om det??

När väl gröt o frukostflingor hamnat där de skulle så drog vi oss inåt staden, underbart väder! Sånt kan få min dag att bli riktigt toppen :-)
Köpte lite take away latte på Waynes o spatserade upp mot torget, både jag o min man älskar att gå på torget o kolla på blommor, fundera ut vad vi ska pynta balkongen med nu när det börjar bli dax att ta in pelargonerna o fram med nått annat, mer höstigt! Känns som om vi haft ljung o pumpor ALLTID, vi vill ha nått nytt.

Är det nån som har tips så tas detta emot med varm hand.

Medans vi funderar på balkongen så slog vi till på ett par nya orkideér, det är väl en av de vackraste blommor som finns!! Så nu står de så prydligt i fönstret medan Vile sover i sin guldåk påse på balkongen.
Det är mys!

Nu ska jag fortsätta att njuta av dagen o böra tänka lite på vad min familj ska få i julklapp.....

Kram Kickan


Manikyr

Om en stund ska jag gå på manikyr behandling, det ska bli mysigt.
Känns alltid så fräscht när man går därifrån...

Till saken hör att jag fick en massa olika fina presentkort när jag fyllde år.
Massage, pedikyr, manikyr,spa behandling mm... Så nu jobbar jag av presentkorten, så blir inte hösten så lång & tråkig!
Detta kanske kan vara nått som kan vara en bra julklapp i dessa tider...


Fortfarande sjukstuga... Åhhh vad trisst

Ja ni kära läsare av min blogg, här händer det inte mycket, jag o övriga famljen är fortfarande sjuka... Finns de nått tråkigare än att vara sjuk, så säg!

Har precis tackat nej till en trevlig middag hos goda vänner, så jag gissar att det blir soffläge ikväll med lite fredagsmys o dobidoo på TV:n

Förhoppningsvis så piggar vi på oss under helgen, då ska jag börja inreda vår nya underbart fina stringhylla.
Än så länge finns det inte mycket i den, lite tidningar och ett foto på Vile samt 3 av Peppes favorit bilmodeller av märket porsche...
Men bara vänta, snart kommer det lite tjejlull också :-)

Trevlig Helg Till Er Allesammans Önskar Bacill Kickan


Pust! Ömkan! Fräs!

Jag är verkligen sjuk, det var längesedan jag var riktigt sjuk, brukar få lite ont i halsen. Thats it.
Men denna gången har det slagit till ordentligt, ont i öronen,snuvig,ont i halsen, feber. Hela kittet helt enkelt.
Dessutom så är de andra två familjemedlemmarna också sjuka, så ingen orkar hjälpa den andra. Inte för att jag räknade med att Vile skulle springa o göra varmt te eller så...

Snytdax för min del....
Återkommer senare....



Hängig...

Har känt mig lite smådålig idag, beror detta på att båda min pojkar är sjuka kan man undra?
Har fått för mig att jag inte är hypokondrisk... Hmm

I vilket fall som helst så är det så trisst när man inte känner sig på topp tycker jag...
Inte ens stringhylle montering fick mig att bli lite gladare, men jag tror det blir bättre till imorgon.

Jag har i alla fall tagit  mig ut på en fika med flickorna i kväll, alltid kul o prata lite strunt o tokigheter :-)

Over & Out


Hängig...

Har känt mig lite smådålig idag, beror detta på att båda min pojkar är sjuka kan man undra?
Har fått för mig att jag inte är hypokondrisk... Hmm

I vilket fall som helst så är det så trisst när man inte känner sig på topp tycker jag...
Inte ens stringhylle montering fick mig att bli lite gladare, men jag tror det blir bättre till imorgon.

Jag har i alla fall tagit  mig ut på en fika med flickorna i kväll, alltid kul o prata lite strunt o tokigheter :-)

Over & Out


Hängig...

Har känt mig lite smådålig idag, beror detta på att båda min pojkar är sjuka kan man undra?
Har fått för mig att jag inte är hypokondrisk... Hmm

I vilket fall som helst så är det så trisst när man inte känner sig på topp tycker jag...
Inte ens stringhylle montering fick mig att bli lite gladare, men jag tror det blir bättre till imorgon.

Jag har i alla fall tagit  mig ut på en fika med flickorna i kväll, alltid kul o prata lite strunt o tokigheter :-)

Over & Out


Min dag,en bra dag!

Idag har varit en hektisk dag, verkade inte bli så från början, men saker kan ju ändra sig!
Först ringer snickarna på dörren vid halv 8 imorse,snabbkoll, de måste komma tillbaka även imorgon. Hmm är det jag som inbillar mig - eller är det inte alltid så med hantisar??

Nåväl, in till stan på en fm. fika med Darling innan hans jobb. Fick därefter för mig att hälsa på mamma hos frisören, vilket sedan ledde till att em. blev som den blev...
Mamma tyckte nämligen att jag såg för "risig ut" & lämpligt nog hade frissan fått ett återbud så hon slänger glatt ur sig, du kan få en tid om du vill redan om 45 min, jag ska bara äta först!

Sagt o gjort - Mamma står för notan, och jag satte mig gladeligen i stolen o blev både slingad o klippt. Kan inte i ord beskriva hur skönt det var!!! Fast jag hade Vile med mig o han var vaken hela tiden. Så dagen hjälte är Vile som skötte sig fin fint i 3 timmar lite drygt medans jag såg ut som ett UFO i huvudet med massa glada folie bitar  :-)

Gick hem i stormen, jäklar vad kallt det är- som tur är så fick jag den fina mössan som jag har på profilbilden av min mannen igår! Kom till nytta direkt :-) Vile somnade på vägen efter ett slag vaknar han - MAT!!!! Klockan började närma sig tjugo i sex, skynda skynda, till Home Company. Stringhyllan har anlänt. Och ingen blev gladare än jag, när Carin ringde idag o berättade detta! So off we go! Och imorgon blir det montering- tur att Darling slutar tidigt :-)

Väl hemma kommer goda vännen Peter o lämnar nycklar, vi har nämligen fått förtroendet att passa Lisas o hans kisebarn.

Därefter hopp i säng med Vile, som däckade. Och här är vi alltså nu. I soffan med mannen o en helt sjukt ointressant fotbollsmatch på TV:n


Avslutar denna dagen bloggning med ett fint tips, tycker jag... Till sig själv, present - Du avgör.


Bröst

Idag sänder jag en extra tanke till en vän i familjen som ska operera sig imorgon, hon fick beskedet bröstcancer för bara en litet tag sedan. Och imorgon är det dax att ta bort knölarna, hon hade två.

Visst är det så att man får en tankeställare när någon man känner o känner för drabbas.

Så jag manar ALLA att skänka en liten slant till detta ändamål, vem vet nästa gång kanske det är Du, eller Någon Du känner som råkar illa ut.


Sköt om er & Era bröst, Kram Kickan





Idag slår jag ett slag för kärleken

Kärlek är för mig ett härligt, lustfyllt ord,att man är två, det betyder också glädje & pirr i magen vid första tanken.
Ibland fungerar inte kärleken mellan två personer & då blir det genast mycket tråkigare & jobbigare att prata om kärlek... Man kan känna sig ensamast i världen & allt känns bara värdelöst, inget har längre nån större mening.

Efter ett tag brukar man ju trots allt resa sig upp & se att världen faktiskt snurrar på ändå och att det finns hopp om att finna lyckan igen. Kanske man hittar tillbaka till varann igen - eller så finner man en ny hjärtevän.

Jag har ju förmånen att vara mycket lycklig själv,jag har två underbara personer att älska, känner mig älskad av min man och inte minst av Vile.
Så frågan idag får bli, vad är receptet till att få fortsätta vara så där kär & lycklig resten av livet, med samma partner vid sin sida?

Här hemma så säger vi ofta till varandra att vi tycker den andra är fin, och försöker att ge komplimanger om man tex lagat nått gott att äta, eller något så enkelt som att man städat o gjort fint.
Nu när helgen är på intåg så tänkte jag förbereda lite fredagsmys, så när Vile lagt sig & Peppe kommit hem då ska vi äta lite tapas & dricka lite gott vin.

Vad har ni för småknep?


Och så hoppas jag innerligt att det löser sig på bästa sätt för Er, ni vet vilka ni är.

Var rädda om Er allesammans.

Kram Kickan





 


Min fina man


Igår var en rätt trisst dag, rent allmänt. Jag gick hemma & städade & väntade på att några bygggubbar från JSB skulle komma, vilket dom inte gjorde... Vilket var mitt eget fel, då jag läst fel på dag! *MORR* Vilket innebär att jag måste gå hemma även nästa onsdag i väntan på dom... I-lands problem egentligen, eller hur??

Hur eller hur så för att pigga upp mig så hade min underbara man varit i blomsterbutiken innan han kom hem och köpt två fina blommor, en jätte stor och fin murgröna och den andra en styckblomma som heter klänglilja.
Så nu kan jag sitta & bara njuta av den underbart vackra blomman, och jag är inte sämre människa än att jag delar med mig...

Ha en fin dag, Kram



Fint väder = Fönsterputsning,Blää vad trisst

Så försvann höstrusket och återigen skiner solens strålar på mina, jag menar våra skitiga fönster. Och sanningens ögonblick har kommit. Jag måste ta mig samman och putsa dom! Jag kan helt ärligt inte tänka mig nått trikigare hemma bestyr. Men som Rix Morgonzoo brukar fråga när de intervjuar: Bit ihop eller Bryt ihop??
Klart man Biter ihop!!!


Med storm kommer mys....

Ingen har väl lyckats undgå vilken kall & blåsig helg det varit, på ett sätt trisst, man sitter ju mest inne,men samtidigt så är ju hösten mysig, just för att man sitter inne, tänder ljus, lagar lite annan mat, vi gjorde en gryta och drack ett mustigt rödvin till.....
Andra fördelar med hösten som jag kan komma på är att jag blir sugen på att färga håret i mörk härlig brun färg, kanske klippa lugg som jag kan boa in mig i, äntligen får jag plocka fram mina stickade klänningar och de tjocka härliga kalasbyxorna :-)
Dra på mig stövlar, och snurra en halsduk flera varv runt halsen o sen ge mig ut på en promenad o få rosor på kinderna!
Det är faktiskt inte så dumt när hösten kommer till oss.....



RSS 2.0